norskproduserte frø

Vinterreddik Red Meat

Red Meat er en unik sort med et kraftig bladverk og hvitt skall, og når du deler den i to, er det lett å forstå hvor den har navnet sitt fra. Red Meat egner seg både til salater og fermentering. Reddikene blir 5-10 cm store og har en god og søt smak. Grunnen til at de kalles vintereddik, er at de sås i juli og høstes i september eller oktober, og kan deretter lagres i noen måneder.

kr49.00

Tomt på lager

Få e-postvarsel Vennligst legg inn e-postadressen din, så informerer vi deg så snart produktet er tilbake på lager.
Produktnummer: GK761 Kategori: Stikkord: ,

Økologiske frø, godkjent av Debio (ØKO-NO-01)

Detaljer

Innhold porsjon

1g

Antall frø ca.

100

Latinsk navn

Raphanus sativus var.niger L

Såtid forkultur

Såtid direktesåing

juli

Spiretemperatur

>12˚C

Sådybde

1cm

Radavstand

30cm

Så-/Planteavstand

10cm

Såmengde

12 frø per løpemeter

Tusenfrøvekt / Frø per gram

10g / 100 frø

Såkalender

jan feb mar apr mai jun jul aug sep okt nov des
Såing friland
Høsting

Dyrking

Sås direkte på friland i juli og fram til 15. august på rader med 30 cm mellom radene og 5-10 cm mellom frøene. Tynnes på 10 cm. Tåler noen kuldegrader. Egnet til lagring.