Din handlekurv er nå tom!

Vinterreddik Red Meat
Red Meat er en unik sort med et kraftig bladverk og hvitt skall, og når du deler den i to, er det lett å forstå hvor den har navnet sitt fra. Red Meat egner seg både til salater og fermentering. Reddikene blir 5-10 cm store og har en god og søt smak. Grunnen til at de kalles vintereddik, er at de sås i juli og høstes i september eller oktober, og kan deretter lagres i noen måneder.
kr49.00
Detaljer
Innhold porsjon | 1g |
---|---|
Antall frø ca. | 100 |
Latinsk navn | Raphanus sativus var.niger L |
Såtid forkultur | – |
Såtid direktesåing | juli |
Spiretemperatur | >12˚C |
Sådybde | 1cm |
Radavstand | 30cm |
Så-/Planteavstand | 10cm |
Såmengde | 12 frø per løpemeter |
Tusenfrøvekt / Frø per gram | 10g / 100 frø |
Såkalender
jan | feb | mar | apr | mai | jun | jul | aug | sep | okt | nov | des | |
Såing friland | ||||||||||||
Høsting |
Dyrking
Sås direkte på friland i juli og fram til 15. august på rader med 30 cm mellom radene og 5-10 cm mellom frøene. Tynnes på 10 cm. Tåler noen kuldegrader. Egnet til lagring.