Headermeny

Betaling, levering & retur

Denne informasjonen gjelder ved kjøp i nettbutikken.

Betaling

PayPal: Solhatt benytter seg av PayPal hvor alle ledd er utformet for å være en av de tryggeste metodene for elektronisk overføring av penger. Du kan bruke Visa, MasterCard, Discover og American Express med PayPal.

Forhåndsbetaling: Du kan betale ved å sette inn penger på vår konto 1254.06.02547. Vi sender deg din bestilling når pengene er kommet inn på vår konto. Dersom betalingen ikke er mottatt innen ca. 7 dager fra bestillingen ble foretatt, vil ordren bli slettet.

Levering/fraktpris

Leveringstid er 1-2 dager for a-post og 1-5 dager for servicepakker, avhengig av hvor i landet du holder til.
Fraktpris er avhengig av vekt og volum på din bestilling of vises i handlekurven og på betalingssiden.

Vi håndterer disse fraktmetodene:

  • Under 100g sendes som a-post brev, uten sporing.
  • Fra 100g – 2kg sendes som a-post pakke med sporing. Det blir som regel levert i postkassen, men hvis pakken er for stor så må det hentes i Posten. Du vil få varsel om dette på e-post og/eller sms.
  • Over 2kg sendes som Klimanøytral Servicepakke med sporing. Pakken må hentes i posten og du vil få varsel om dette på e-post og/eller sms.

Bytte/retur

Det er full returrett på ubrukt vare innen to uker etter at varen er mottatt. Retur må avtales på forhånd, helst per epost.

Du må selv bekoste returporto. Hvis du ikke ønsker å bytte varen inn i ny vare, så oppgi ditt kontonummer og vil vil sette penger inn på din konto. Hvis du ønsker å bytte i annen vare, informer oss om dette.