Betaling, levering & retur

Denne informasjonen gjelder ved kjøp i nettbutikken.

Betaling

Vi tilbyr følgende trygge betalingsløsninger:

  • Vipps Express: den raskeste løsningen – adressen din hentes fra Vipps (sjekk at det er riktig!) og du bekrefter betalingen i Vipps-appen på telefon.
  • Kortbetaling/vipps (Bambora Checkout): du sendes til et betalingsvindu hvor du kan velge mellom kortbetaling og Vipps.
  • Vipps:  Bekreft betalingen i Vipps-appen på telefon.
  • Forhåndsbetaling: betal ved å sette inn penger på vår konto 9802 24 23835. Vi sender din bestilling så snart pengene er kommet inn hos oss. Dersom betalingen ikke er mottatt innen ca. 7 dager fra bestillingen ble foretatt, vil ordren bli slettet. Helst ikke bruk denne metoden hvis du ikke absolutt må, det er fort gjort å gjøre feil med manuelle betalinger.

OBS: ikke foreta manuelle betalinger gjennom Vipps uten å ta kontakt med oss først. Disse betalingene er ofte vanskelig å finne ut hva det gjelder og kan føre til feil.

All trafikk til og fra nettsiden vår skjer gjennom en kryptert https-forbindelse. Ingen kortdetaljer blir lagret på vår egen server.

Levering/fraktpris

Leveringstid er 2 dager for brev og “Pakke i postkassen”, 1-5 dager for “Klimanøytral servicepakke”, avhengig av hvor i landet du bor.
Fraktpris er avhengig av vekt og volum på din bestilling of vises i handlekurven og på betalingssiden.

Vi håndterer disse fraktmetodene:

  • Under 100g sendes som brev, uten sporing.
  • Fra 100g – 2kg, inklusive emballasje, sendes som “Pakke i postkassen” med sporing. Det blir som regel levert i postkassen, men hvis pakken er for stor så må det hentes i Posten. Du vil få varsel om dette på e-post og/eller sms.
  • Over 2kg sendes som “Klimanøytral servicepakke” med sporing. Pakken må hentes i posten og du vil få varsel om dette på e-post og/eller sms.

Bytte/retur

Det er full returrett på ubrukt vare innen to uker etter at varen er mottatt. Retur må avtales på forhånd, helst på e-post. Du må selv bekoste returporto. Hvis du ikke ønsker å bytte varen inn i ny vare, så oppgi ditt kontonummer og vi vil sette penger inn på din konto. Hvis du ønsker å bytte i annen vare, informer oss om dette.