Settehvitløk Messidor

kr75.00kr225.00

Messidor er en opprinnelig fransk sort med kremhvitt skall. Pålitelig sort med god rotdanning som blir til relativ store hvitløk med 5-15 fedd. Også godt egnet til dyrking av fersk hvitløk. Mild og god smak som gjør at den kan brukes til det meste.

Ca 3-4 hvitløk per 250g pakning.

OBS denne sorten er utsolgt for 2023, vi får ikke inn mer og det hjelper ikke å kontakte oss om dette. Muligens blir det noe igjen når vi har pakket ferdig i slutten av september, bruk knappen for e-postvarsel for å få varsel om dette (velg mengde først).

De som har bestilt fra før kan forvente levering i slutten av september.

Legg til ønskeliste
Legg til ønskeliste
Få e-postvarsel Vennligst legg inn e-postadressen din, så informerer vi deg så snart produktet er tilbake på lager.
Produktnr: Z12 Kategori:

Ekstra info

Et kilo hvitløk tilsvarer cirka 11-12 løk, og en løk har i gjennomsnitt 10-11 fedd. Anbefalt planteavstand er 12-15 cm og 30 cm mellom radene. Ved en planteavstand på 30×12 cm trengs det cirka 28 fedd per kvadratmeter, som tilsvarer cirka 2-3 settehvitløk.

Hvitløken er moden når løvet visner, som regel i midten eller slutten av juli, men du kan også godt bruke den tidligere, som “vårhvitløk”. Hvis du vil ha noe ekstra tidlig vårhvitløk kan du gjerne plante noen fedd i drivhuset også, eller i potter inne.

Les mer om Dyrking av hvitløk.