Tilbud!

Frøpakke engblomster – 3 poser

Solhatt jobber med å utvikle et utvalg av norskproduserte blomsterengfrø. Så langt har vi 8 arter på plass, og 3 av de enkleste og fineste finner du i denne pakken: Engsmelle, Rød Jonsokblom og Prestekrage. Disse er det lett å lykkes med!

Frøene er sanket og oppformert på Østlandet.

Opprinnelig pris var: kr117.00.Nåværende pris er: kr100.00.

Engsmelle

kr39.00
Engsmelle er en flerårig plante av smelleslekta i nellikfamilien som varierer i høyde fra 30 til 60 cm. Planten er lett gjenkjennelig på det oppblåste begeret. Det er flere blomster på hver stengel. Godt egnet i blomstereng. Utgangsmaterialet er samlet inn fra ville planter på Hedemarken, og oppformert på Stange.

Rød Jonsokblom

kr39.00
Rød jonsokblom er en flerårig plante som blomstrer mellom mai og august. Stengelen er dunhårete med flotte rødfiolette blomster som man kan se på lang avstand. Godt egnet i blomstereng. Utgangsmaterialet er samlet inn fra ville planter på Hedemarken, og oppformert på Stange.

Prestekrage

kr39.00
Prestekrage er en 30-70 cm høy, flerårig, nesten glatt urt med korte utløpere og overvintrende bladrosetter. Godt egnet i blomstereng. Utgangsmaterialet er samlet inn fra ville planter på Hedemarken, og oppformert på Stange.
Produktnummer: BZ11 Kategori: Stikkord: , ,

Økologiske frø, godkjent av Debio (ØKO-NO-01)