Din handlekurv er nå tom!
kr39.00 – kr260.00
En meget lettdyrket og dekorativ spire med mild peppersmak. Passer utmerket på smørbrød og i salater. Karse spirer fort og kan sås med få ukers mellomrom for stadig å ha friske skudd.
Antall frø ca. | 15000 |
---|---|
Latinsk navn | Lepidium sativum |
Såtid forkultur | – |
Såtid direktesåing | hele året (inne) |
Spiretemperatur | >15˚C |
Sådybde | 0,5cm |
Såmengde | 80-100 g/m² ved såing på friland eller drivhus |
Ekstra info | Bredsås |
Tusenfrøvekt / Frø per gram | 2,6g / 385 frø |
Karse breisås i vanlig (økologisk!) så/plantejord i potter eller brett, på et varmt og lyst sted. Når skuddene etter ca. 2 uker er 5-10 cm lange er de spiseklare!