Toppmeny

Hjem

Solhatt økologiske hagebruk: din spesialist på økologiske såvarer til andelslandbruk, markedshager og andre former for småskala grønnsaksproduksjon.

Grønnaksproduksjon på Alm Østre

Solhatt økologiske frø tilbyr et stort utvalg av økologiske frø av grønnsaker, urter og blomster. Alle sortene er selektert på avling, smak og motstandsdyktighet.

I 2020 kan vi tilby et utvalg av såvarer på godt over 500 sorter. Selvfølgelig 100% økologisk! Legg spesielt merke til vårt utvalg av økologiske grønngjødslingsvekster. Mange av produktene lagerføres, men noen av sortene er bestillingsvare med en leveringstid på ca. 2-3 uker.

Til våren får vi inn et parti av kepaløk-sorten Centurion, størrelse 14-22 mm (størrelse 3) og et lite parti av rødløk-sorten Red Baron 10-22 mm. I tillegg får vi inn et lite parti sjalottløk Red Sun. Stikkløken kommer fra en leverandør i Nederland med over 20 års erfaring innen produksjon av økologisk stikkløk. Stikkløken har fått en varmebehandling mot skadegjørere. Stikkløken finner du her (søk på stikkløk). Centurion leveres i 2,5, 5, 10 eller 24 kg sekk. Red Baron leveres i 2,5, 5 eller 10 kg sekk. Sjalottløken leveres i 2,5 eller 5 kg. OBS. bestillingfrist: 15. februar.

Vi tilbyr også redskap og utstyr fra diverse leverandører: Hoss-tools, EarthWay og Glaser mm. Finner du ikke det du leter etter? Ta gjerne kontakt, vi kan skaffe det meste!

Usikker på mengder? Bruk vår såmengdekalkulator!

Gå til bestilling