Toppmeny

Hjem

Solhatt satser på frøproduksjon av grønnsaker, urter og blomster i Norge!

Solhatt økologiske frø tilbyr et stort utvalg av økologiske frø av grønnsaker, urter og blomster. Alle sortene er selektert på avling, smak og motstandsdyktighet. I overkant av 250 sorter lagerføres av oss i porsjonspakninger og kan bestilles fra nettbutikken på www.solhatt.no. Her finner du også redskap og utstyr fra diverse leverandører: Hoss-tools, Sembner, EarthWay og Glaser mm. Finner du ikke det du leter etter? Ta gjerne kontakt, vi kan skaffe det meste!

Yrkesgartnere, småskala produsenter og andelslandbruk som trenger andre sorter og/eller større mengder kan bestille her. Mange av produktene lagerføres, men noen av sortene er bestillingsvare med en leveringstid på ca. 2-3 uker.

Usikker på mengder? Bruk vår såmengdekalkulator!

Til våren får inn et parti av kepaløk-sorten Sturon, størrelse 14-22 mm (størrelse 3) og et parti av rødløk-sorten Red Baron 10-22 mm. Stikkløken kommer fra en leverandør i Nederland med over 20 års erfaring innen produksjon av økologisk stikkløk. Stikkløken har fått en varmebehandling mot skadegjørere. Stikkløken finner du her (søk på stikkløk). Sturon leveres i 2,5, 5, eller 10 kg sekk. Red Baron leveres i 2,5 eller 5 kg sekk.  

Gå til bestilling