Toppmeny

Hjem

Solhatt satser på frøproduksjon av grønnsaker, urter og blomster i Norge!

Solhatt økologiske frø tilbyr et stort utvalg av økologiske frø av grønnsaker, urter og blomster. Alle sortene er GMO-frie, og selektert på avling, smak og motstandsdyktighet. I overkant av 200 sorter lagerføres av oss i porsjonspakninger og kan bestilles fra nettbutikken på www.solhatt.no. Her finner du også redskap og utstyr fra diverse leverandører: Hoss-tools, Sembner, EarthWay og Glaser mm. Finner du ikke det du leter etter? Ta gjerne kontakt, vi kan skaffe det meste!

Yrkesgartnere, småskala produsenter og andelslandbruk som trenger andre sorter og/eller større mengder kan bestille her. Mange av produktene lagerføres, men noen sorter er bestillingsvare med en leveringstid på ca. 2-3 uker.

Usikker på mengder? Bruk vår såmengdekalkulator!

Gå til bestilling

Vi kan også tilby sertifisert økologisk setteløk av kepaløk. Av gul kepaløk kan vi tilby sorten Sturon, i størrelse 14-22 mm. Sorten har fått en varmebehandling mot skadegjørere. Ta kontakt på epost for mer info og priser.

Vi har stengt nettbutikken for 2018, men har fortsatt mye på lager. Hvis du trenger frø og ønsker å bestille kan du kontakte oss per telefon eller epost. Fjern