Kampanje!

Marias temapakke: Sensommersådd

kr187.50 kr140.00

For de som vil høste så store deler av året som mulig, gjelder det å så så ofte som mulig – og satse på de riktige sortene til riktig tid. Selv om kanskje bedene er proppfulle av vekster på sommeren og det ser ikke ut til å være plass noe sted, skal vi nå finne frem våre såbrett igjen – for plutselig har vi spist opp alt som står i bedene våre og da blir det tomt – det vil vi ikke. Klart vi skal så på høysommer og sensommeren også, for å kunne høste utover høst og kanskje til og med vinter!

I denne pakken får du kinakål Granat, reddik French Breakfast, feltsalat (vintersalat), asiasalat Purple Frills, og vinterportulakk.

Legg til ønskeliste
Legg til ønskeliste
Kategorier: , Stikkord:

Ekstra info

Om Marias temapakker

Den kjente hagebloggeren Maria Berg Hestad fra Det grønne skafferi, har satt sammen sine frø-favoritter fra vårt sortiment i tema-pakker som dekker ulike behov til ulike tider på året. Maria sår noe hver måned hele året, det er alltid noe som kan såes – man må bare vite hvilke sorter man skal satse på og hvordan man skal dyrke de for å få et mat nyttig resultat.

I hver tema-pakke, som strekker seg fra januar til august, får du fem ulike frø-poser som passer til temaet og årstiden, til en fin pakke-pris. I tillegg får du med et brev med Maria’s tips til hvordan og hvorfor hun sår disse til de ulike tider på året.

Innhold & dyrking

Se de enkelte sortene for mer info om innhold og dyrking: