Kampanje!

Marias temapakke: Pang – Januar

kr187.50 kr140.00

Nå går startskuddet – ut med jula og inn med sådder og ekstralys. Noen vekster trenger lang tid på seg og må såes tidlig for å rekke å gi en avling, som paprika, chili og rotselleri. Andre sår vi for gøy og for tidlig avling i vinduet, som krukketomat og basilikum. I denne pakken får du litt av hvert for å kick-starte sesongen innendørs i den mørke vintertiden, samt et brev for hvordan og hvorfor jeg sår disse nå.

Lykke til, hilsen Maria.

Pakken inneholder Basilikum, Chili Jalapeno, Paprika Ferenc Tender, Krukketomat Bogus Fruchta og Rotselleri Mars.

Legg til ønskeliste
Legg til ønskeliste
Kategorier: , Stikkord:

Ekstra info

Om Marias temapakker

Den kjente hagebloggeren Maria Berg Hestad fra Det grønne skafferi, har satt sammen sine frø-favoritter fra vårt sortiment i tema-pakker som dekker ulike behov til ulike tider på året. Maria sår noe hver måned hele året, det er alltid noe som kan såes – man må bare vite hvilke sorter man skal satse på og hvordan man skal dyrke de for å få et mat nyttig resultat.

I hver tema-pakke, som strekker seg fra januar til august, får du fem ulike frø-poser som passer til temaet og årstiden, til en fin pakke-pris. I tillegg får du med et brev med Maria`s tips til hvordan og hvorfor hun sår disse til de ulike tider på året.

Innhold & dyrking

Se de enkelte sortene for mer info om innhold og dyrking: