Kampanje!

Marias temapakke: Junifavoritter

kr187.50 kr140.00

Å så i juni er en veldig god ide for de som vil høste mest mulig fra egen hage.

Kål som sås i juni blir den aller beste – det har vist seg år etter år her hos oss. Da kan man forkultivere småplantene i potter på et bord med undervanning og kontrollere bedre vann, næring og beskyttelse mot skadedyr ved å dekke de til med ett nett gjennom sommeren.

I denne pakken får du blomkål Neckarperle, brokkoli Calinaro, kålrot Vige, hodesalat Freckles og grønnkål Westlander Winter.

Tomt på lager

Registrer deg på venteliste
Legg til ønskeliste
Legg til ønskeliste
Kategorier: , Stikkord:

Ekstra info

Om Marias temapakker

Den kjente hagebloggeren Maria Berg Hestad fra Det grønne skafferi, har satt sammen sine frø-favoritter fra vårt sortiment i tema-pakker som dekker ulike behov til ulike tider på året. Maria sår noe hver måned hele året, det er alltid noe som kan såes – man må bare vite hvilke sorter man skal satse på og hvordan man skal dyrke de for å få et mat nyttig resultat.

I hver tema-pakke, som strekker seg fra januar til august, får du fem ulike frø-poser som passer til temaet og årstiden, til en fin pakke-pris. I tillegg får du med et brev med Maria’s tips til hvordan og hvorfor hun sår disse til de ulike tider på året.

Innhold & dyrking

Se de enkelte sortene for mer info om innhold og dyrking: