Kampanje!

Marias temapakke: Fruktig!

kr187.50 kr140.00

Blant fruktene finner vi gjerne noen av de morsomste og mest elskverdige vekstene å dyrke. De gir sødme, saftighet, syrlighet og farge inn i livene våre.

I denne pakken får du krukketomaten Bogus Fruchtas, den fine frilandsagurken Persika, den riktgivende squashen Zuboda, hokkaidogresskaren Red Kuri og den vakre stangbønnen Blauhilde.

Felles for alle disse er at de trives ikke å bli sådd kaldt – de vil ha mye varme for å trives. Derfor sår vi de inne, eller venter med å så til det har blitt varmt nok ute.

Legg til ønskeliste
Legg til ønskeliste
Kategorier: , Stikkord:

Ekstra info

Om Marias temapakker

Den kjente hagebloggeren Maria Berg Hestad fra Det grønne skafferi, har satt sammen sine frø-favoritter fra vårt sortiment i tema-pakker som dekker ulike behov til ulike tider på året. Maria sår noe hver måned hele året, det er alltid noe som kan såes – man må bare vite hvilke sorter man skal satse på og hvordan man skal dyrke de for å få et mat nyttig resultat.

I hver tema-pakke, som strekker seg fra januar til august, får du fem ulike frø-poser som passer til temaet og årstiden, til en fin pakke-pris. I tillegg får du med et brev med Maria’s tips til hvordan og hvorfor hun sår disse til de ulike tider på året.

Innhold & dyrking

Se de enkelte sortene for mer info om innhold og dyrking: