Kampanje!

Marias temapakke: Februar – inne og ute

kr187.50 kr175.00

I denne pakken får du pastinakk, agurk, purreløk, gulløk og mikrogrønt, en herlig miks av sådder til ulike behov og høsteteknikker. Inne i forkultur, inne for vindusdyrking, inne for ferskkonsum og jammen må du ta en tur ut også i den friske februarluften. Det er det vi trenger nå – motiverende påskudd for å komme oss ut!

Pakken inneholder Purreløk Hannibal, Gul kepaløk Stuttgarter Riesen, Slangeagurk Telegraph Improved, Brassicamiks Mikrogrønt og Pastinakk Halblange Weisse.

Tomt på lager

Registrer deg på venteliste
Legg til ønskeliste
Legg til ønskeliste
Varenummer: GFP-FEB Kategorier: , Stikkord:

Ekstra info

Om Marias temapakker

Den kjente hagebloggeren Maria Berg Hestad fra Det grønne skafferi, har satt sammen sine frø-favoritter fra vårt sortiment i tema-pakker som dekker ulike behov til ulike tider på året. Maria sår noe hver måned hele året, det er alltid noe som kan såes – man må bare vite hvilke sorter man skal satse på og hvordan man skal dyrke de for å få et mat nyttig resultat.

I hver tema-pakke, som strekker seg fra januar til august, får du fem ulike frø-poser som passer til temaet og årstiden, til en fin pakke-pris. I tillegg får du med et brev med Maria’s tips til hvordan og hvorfor hun sår disse til de ulike tider på året.

Innhold & dyrking

Se de enkelte sortene for mer info om innhold og dyrking: