Kampanje!

Marias temapakke: Endelig April!

kr187.50 kr140.00

Å så direkte ute på friland kan være utfordrende for meg som har endel snegler i kjøkkenhagen. Disse frøene derimot synes jeg står imot og kommer seg gjennom det sårbare spirestadiet med livet i behold. Derfor synes jeg disse er noen av de enkleste å lykkes med å så direkte på friland i april. Her er også noen av barnas favoritter, både å så og spise.

I denne pakken får du den spreke polkabeten Tondo de Choggia, den tidlige sukkererten Ambrosia, den trofaste bondebønnen Fruhe Weisskeimige (Witkiem), fargeklatten reddik Sora og den stabile pastinakken Halblange Weisse.

Tomt på lager

Registrer deg på venteliste
Legg til ønskeliste
Legg til ønskeliste
Kategorier: , Stikkord:

Ekstra info

Om Marias temapakker

Den kjente hagebloggeren Maria Berg Hestad fra Det grønne skafferi, har satt sammen sine frø-favoritter fra vårt sortiment i tema-pakker som dekker ulike behov til ulike tider på året. Maria sår noe hver måned hele året, det er alltid noe som kan såes – man må bare vite hvilke sorter man skal satse på og hvordan man skal dyrke de for å få et mat nyttig resultat.

I hver tema-pakke, som strekker seg fra januar til august, får du fem ulike frø-poser som passer til temaet og årstiden, til en fin pakke-pris. I tillegg får du med et brev med Maria’s tips til hvordan og hvorfor hun sår disse til de ulike tider på året.

Innhold & dyrking

Se de enkelte sortene for mer info om innhold og dyrking: