På salg!

Livet med bier – en håndbok i birøkting

kr349.00 kr319.00

Biene er menneskets beste venner. De pollinerer avlinger og hager, og utfører et livsnødvendig arbeide vi ikke ville klart oss uten. I Biene får du et spennende innblikk i deres liv og levnet.

Biene får det stadig vanskeligere; vi lever i en tid hvor ti prosent av Europas villbier er truet av utryddelse. Hva kan vi gjøre?

Invitér biene inn i hagen din! Ta steget og skaff deg et par bikuber. Da gjør du en tjeneste ikke bare for din egen hage, men hele nabolaget! Som belønning rammes året inn av trivelig syssel med biene, og hvert år kan du høste kilovis med honning. I boken finner du ut av hvordan du håndterer biene, om gangen i birøktingsåret og de sosiale bienes liv i kubene.

Forfatter Joachim Petterson satte opp sine første kuber i villahagen rett utenfor Stockholm for sju år siden. Da var han en nybegynner med sterk interesse for bier, som følge av familietradisjonen med biehold i hagen. I dag er han en erfaren birøkter som vet hva man trenger for å starte opp et biesamfunn, og hvordan man får biene til å trives.

Legg til ønskeliste
Legg til ønskeliste
Varenummer: SHBK027 Kategori:

Ekstra info

Forfatter: Joachim Petterson
Utgitt: 2016
Forlag: Iris
Innbinding: Innbundet
Sider: 192
ISBN: 9788293359050

Bla i Boka