Bokashi – Kjøkkenkompost for alle

Med bokashi kjøkkenkompost omdannes alt matavfall til næringsrik jord og gjødsel på få uker. Alt du behøver er et par lufttette plastbøtter og bokashistrøet, som med sine naturlige mikroorganismer fermenterer matavfallet. Her trenger du ikke gjøre annet enn å legge til matavfall dag for dag , så gjør bokashistrøet resten. Når prosessen er ferdig har du både fått en høykonsentrert næringsrik væske, samt fermentert matavfall som blir til ferdig gjødsel etter et par uker blandet med jord.

Kjøpejord fra hagesentre inneholder ofte mye torv og bidrar derfor til utslipp av karbon, og det kan være vanskelig å få tak på miljøvennlig jord. Egen varmkompost kan være vanskelig å holde i gang i Norge på grunn av klimaet. Kompostjord fra matavfall er derimot gull for alle som dyrker selv. Bokashi kan du ha gående under kjøkkenbenken, og metoden gir nærmest null i utslipp da all energi og næringsstoffer føres tilbake til jorden.

kr299.00

Tomt på lager

Få e-postvarsel Vennligst legg inn e-postadressen din, så informerer vi deg så snart produktet er tilbake på lager.
Legg til ønskeliste
Legg til ønskeliste
Produktnr: X08 Kategori:

Ekstra info

Forfatter: Anette Hjerde
Utgitt: 2017
Forlag: Iris
Heftet, 23 x 19 cm, 188 sider
ISBN: 9788293359111